Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Portugisiska studentbostäder sätter en ny standard över hela världen

Studentbostäder är inte längre vad de en gång var... och tack gode Gud för det!

Collegiate AC designar några av världens lyxigaste studentboenden – hem som erbjuder några av de bästa förutsättningarna för att leva och lära. Denna nya bostad i Lissabon, Portugal, färdigställdes i början av 2018 och är kanske en av deras allra bästa.

Ambient Lounge har samarbetat med många av Collegiate AC:s projekt i både Storbritannien och övriga Europa för att erbjuda lyxiga och mjuka sittplatser som studenterna älskar. Privata lyxrum för studenter (som verkligen skuggar de flesta hotell) har stora sovrum, premiumsängar, ny och spännande konst, kompakta designerkök och sist men inte minst omgivande lounge saccobags. Våra lätta Ambient Lounge Modular-sittplatser är perfekta för studentlivet och kvällarna sitter du uppe sent – eller när du bara vill flytta runt i hemmet och ta plats med dig.

För större evenemang, såsom biografer och presentationer på campus, kan våra Ambient Lounge TwinCouches användas.

Utomhuspool och konst från Portugals version av berömda Banksy (mest känd som en mystisk gatukonstnär i graffiti) gör verkligen dessa studentboenden attraktiva. Det är kanske inte konstigt att de röstades fram som de bästa i världen.

För mer information se CollegiateMarquês de Pombaleller Collegiate AC:s webbplats."

Ambient Lounge är en av världens ledande leverantörer av inomhus- och uteserveringslösningar för studenter. Om du utformar ett studentbostadsprojekt kan Ambient Lounge hjälpa dig med skräddarsydda designmöbler av kvalitetsmaterial för ditt projekt. Vänligen kontakta oss på hei@ambient-lounge.no.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png