Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Arbeta bättre. Kreativa lösningar, produktivitet och omgivande lounge.

På vägen till 2020 förändras både kontor och hur vi arbetar. Ett ambitiöst och spännande kontor är nu en viktig funktionspunkt för kapning och behåller de bästa talangerna.

Gratis tid för tankeprocesser och avkoppling kan vara absolut kritisk enligt anställdas produktivitet och kreativitet. "Kaffepausen" är inte längre några minuter där alla skjuter in i ett litet kök. Korrekt pausrum är anpassade till de anställda och deras välbefinnande på arbetsplatsen. Detta inkluderar både design och komfort. Ambient Lounge har varit central för denna omvandling av pausrum med sina bekväma, flexibla och vackra Sacco -väskor. Den gamla idén att kasta en Sacco -väska i pausrummet kan nu ersättas med idén att introducera mjuka möbler med fantastiska linjer och bra design. Det är här Ambient Lounge hittar en nischmarknad mellan traditionella möbler och mjuka möbler.

Ambient Lounge är nu det första valet för inredningsarkitekter i kontorsprojekt från Tokyo till Sydney, Singapore, Santiago, Buenos Aires och hela vägen till Moskva.

Dynamiska företag i Storbritannien som Gymshark (ett snabbt växande företag) och CAD har varit bra exempel på hur Ambient Lounges produkter går sönder med de traditionella och tråkiga datorerna och stålutformade kontor ofta vet vi ofta.

Produkterna från Ambient Lounge skapar en vänlig och social atmosfär som de anställda vill ha. Gymsharks anställda slappnar inte bara av i Ambient Lounges SACCO -väskor, utan de arbetar faktiskt också från dessa. Om du är en del av ett företag som överväger Ambient Lounges produkter i kontorslandskapet, vänligen kontakta oss. Våra arkitekter kan arbeta för att erbjuda anpassade alternativ för ditt specifika kontor. Vi vill se till att våra möbler tar ditt kontor till en helt ny nivå. Alla våra produkter finns tillgängliga i 3D -filer för granskning före projektet. Kontakta oss gärna på hei@ambient-lounge.no eller +47 403 34 453

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png