Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Hur man tvättar och underhåller din Sacco -väska

Sacco -väskor är normalt mycket lättare att underhålla och tvätta än traditionella soffor, på grund av möjligheten att ta bort locket och det faktum att materialen kan tvättas både för hand och i maskinen. Ett soffskydd är nästan alltid omöjligt att ta bort för tvätt, och därför måste man tvätta sig på själva området. Detta är inte fallet för Sacco -väskan. Några gamla Sacco -väskor (kallade klump) som inte har några former hade ett inre foder. Även om dessa var lätta att ta bort, innebar detta en hel del begränsningar för insidan av Sacco -väskan, och särskilt att isopore -pärlorna inte spriddes till varje hörn i Sacco -väskan. Därför är det mycket svårt för Sacco -väskor att se ut som soffor och andra moderna möbler att använda denna gamla teknik. Uppfinningen av FunnelWeb® SACCOS Sack -systemet har löst detta funktionella problem. Uppfunnet av Ambient Lounge, sedan har FunnelWeb® -systemet Bidragit med enkel spridning av isoporpärlor. Du kan se hur det revolutionära trattenweb® -systemet fungerar här.

En Sacco -väska kan tas bort och tvättas om det är ett av följande material: bomull, chenille, polyester, denim eller andra populära tyger. Du kan enkelt ta bort Isopo -pärlorna och tvätta locket separat. Om Sacco -väskan är gjord av vinyl, läder eller konstgjort läder, bör du inte ta bort locket utan tvivel noggrant, helst med en fuktig svamp. Att ta hand om Sacco -väskan gör att den inte bara ser ny ut, utan detta expanderar också livslängden till väskan. Använd varmt vatten och en mild skåltvål för att ta bort generellt smutsiga områden i Sacco -väskan. Helt vanlig tvål för diskarna eller en vanlig spray för att tvätta olika rum kan fungera bra här. Använd inte starka agenter eftersom de kan skada locket. Till exempel kan vissa produkter ta bort mjukgörande medel, såsom vinylkjolar. Använd en tandborste för de tuffaste platserna. Använd en ren trasa för att torka tyget. Dunk Sacco -väska i vatten. Tvätt Nylon Sacco -väska, inklusive populära inomhus- och utomhusmärken som utomhus, element eller Sunbrella, kräver en liknande process. För utomhusmodellerna, använd en tandborste och ett milt tvättmedel för att skrubba i allmänna smutsiga områden. Om dessa fonder inte är tillräckligt starka, försök att använda specialiserade fonder som är lämpliga för textilier.

Du kan också äga en SACCO -väska gjord av textilier som mocka läder, mikrofibrer eller konstgjorda läderformer. Använd inte torktumlaren för dessa tyger med mindre etiketter säger tydligt att du kan göra det. Du kan ta bort locket på dessa, men det är bättre och säkrare att använda vatten och ett milt tvättmedel på en trasa för att ta bort smuts. Regelbunden skåltvål är ett bra exempel på ett milt tvättmedel. En specialagent för textilier kan också användas. Skrubba och tvätta försiktigt med en torr trasa. Återigen, inte Dunk Sacco -väskan i vatten.

Andra användbara tips om hur du underhåller dina Sacco Bag -möbler:

1. Lägg dem på gynnsamma ytor som trägolv och filtar. Placera inte sacco -väskor på tuffa ytor som betong.
2. Håll hundar och katter borta (även om många av dina djur troligtvis älskar komfort). Vissa djur kommer att vara tillräckligt starka för att göra hål i Saccos lägre kvalitet. Det rekommenderas att ge ditt djur sin egen Sacco -väska.
3. Där många av de högkvalitativa SACCO -väskorna kommer att ha starka sömmar, har de billiga väskorna det inte. Därför rekommenderas det att inte hoppa på Sacco -väskan eftersom sömmarna kan spricka.
4. Försök att undvika att sitta i Sacco -väskan när du bär kläder/tillbehör som har skarpa metallkanter. Textilier av lägre kvalitet kan skadas.

top-navigate-icon.png