Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

På Ambient Lounge tar vi säkerhet på allvar. Våra SACCO -väskor och material har testats för att godkännas av de säkerhetskoder som används i norska och internationella standarder. Vi arbetar för att säkra Sacco -väskor för både barn och djur, så att du kan luta dig tillbaka och inte oroa dig för en enda liten sak.

Läs om Sacco Bag Security nedan:

Vad är säkerhetslåsande zip?

En Safety Locking Zip är en blixtlås som mycket få barn kan öppna. Vi vill att barnen ska vara helt säkra och inte på något sätt komma in i Sacco -väskan, vilket är just därför vi följer de standarder som Norge, USA och den internationella marknaden har ställt in för denna säkerhet.

Ambient Lounge ®: s Sacco -väskor använder YKK -dragkedjor, som är bland de bästa av branschen, för att förhindra att barnen kommer in i isoporpärlorna. FunnelWeb -systemet tillåter också fyllning utan spill - och Sacco -väskan kan också stängas en andra gång inuti för extra säkerhet, vilket gör Ambient Lounges Sacco -väskor till världens säkraste.

Öppna Ambient Lounge ®s Safety Zip

Använd ett bindemedel eller ett liknande objekt för att öppna blixtlåset genom att sätta in den under låset och lyfta påsen. Så snart låset öppnas kan du dra blixtlåset fram och tillbaka för att öppna och stänga. För barns säkerhet, se till att bindemedlet tas bort när du stänger och lämnar Sacco -väskan.

Bildsida

VARNING:

Små isoporpärlor kan vara farliga för små barn om de sväljs eller andas in. Detta kan resultera i kvävning eller blockera luftvägar.

 

top-navigate-icon.png