Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Följande är våra villkor för att använda sidan. Villkor kan ändras, raderas eller läggas till när som helst. Som kund är du bunden av dessa villkor, villkor och/eller ändringarna. Vi arbetar ständigt för att perfekta våra produkter och webbplats, varför vi vill ha feedback och förslag. Vi har utvecklat denna integritetspolicy eftersom vi vill att du ska känna dig säker på din integritet och säkerhet när det gäller personlig information.

Vi är skyldiga att skydda din säkerhet

Denna sida och dess innehåll visas som det är, och inga garantier ges av någon typ, inklusive men inte begränsat till garantier relaterade till själva sidan, betalningslösningar och liknande. Ambient-Lounge.No ger inga garantier för att sidan inte har något fel, virus eller andra skadliga komponenter.

Pris och tillgänglighet kan ändras utan aviseringar

Genom att använda den här sidan tar du fullt ansvar för alla kostnader relaterade till reparation av utrustning som har använts för att driva denna webbplats och för att ge dig möjlighet att använda webbplatsen. Inga agenter, inklusive men inte begränsat till, chefer, styrelseledamöter eller anställda kommer att ansvara för någon form av skada relaterade till din användning av denna webbplats.

Användning av personlig information

Genom Ambient Lounge respekterar vi rätten till privata e-postkonton, och vi lagrar dina e-postkonton lika säkra som alla andra delar av din personliga information på Ambient-Lounge.No. Vi skickar inte oönskade e -postmeddelanden eller skräppost, och din information skickas inte till andra organisationer utanför Ambient Lounge utan din fulla acceptans. Ändå kommer vi till exempel att använda e -postmeddelandet för att påminna dig om inte slutförda beställningar. Vi kommer också att använda e -postmeddelandet för att påminna dig om uppdateringar och nyheter på vår webbplats. Om du inte vill bli informerad om detta, vänligen registrera nyhetsbrevet med länken längst ner i alla e -postmeddelanden.

Utomstående

Tredje parter online som du kan trycka på länkar till genom omgivande-lounge.no täcks inte av vår integritetspolicy, så vi ber dig att vara försiktig när du ger dig personlig information online. Ambient Lounge tar inget ansvar för dessa sidor.

Upphovsrätt och varumärke

i) Om inget annat anges, är text, illustrationer, mönster och fotografier på denna webbplats skyddade av upphovsrätt i Norge och internationella upphovsrättslagar.
ii) Du kan bara läsa, skriva ut och ladda ner innehåll för privat bruk.
iii) Du kan skicka en länk till den här sidan från någon annan onlinebutik eller annan webbplats, men inte (såvida det inte är tydligt accepterat av oss skriftligen) på något sätt ge intrycket att vi är associerade med eller har accepterat en sådan webbplats.
Iv) Du kan inte kommersialisera eller kopiera innehållet utan vårt tillstånd.
v) Användning av denna sida ingår under våra villkor för användning.

top-navigate-icon.png