Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Garanti

Vår garanti täcker alla defekter relaterade till material eller produktionsfel under en period av 2 år. Garantin täcker inte tårar, fläckar eller andra skador som orsakas på grund av användning (detta gäller inte djurbäddar, eftersom vi erbjuder en garanti på upp till 12 månader för dessa. Detta inkluderar bitskador).

Hundsäng

I de osannolika fallen där hundbädden ska skadas något eller rivas i bitar, till exempel av stora hundar med skarpa tänder, kommer vi alltid att överväga varje fall individuellt. Baserat på omfattningen av skadan kommer vi att erbjuda en eller flera lösningar som vi tror är mest lämpliga. VI reserverar oss rätten att erbjuda den mest praktiska och optimala lösningen baserad på skadanivån och omständigheterna kring varje fall.

Rabatt - Många hundar är glada i sina sängar. Även vid en liten tår kan det vara lämpligt att hålla sängen. I så fall kommer vi att erbjuda en rabatt.

Reparationssats + rabatt - Vid mindre skador på sängen kan en liten reparation ofta vara tillräcklig. Om du väljer att reparera dig själv skickar vi dig ett användarvänligt reparationssats gratis och ger dig en rabatt.

Reparation + rabatt - Vid allvarligare skador kan våra skickliga sömmerska reparera sängen åt dig. Vi kommer att täcka alla kostnader i samband med retur, reparation och leverans.

Nytt pälsskydd eller bas - Om skadan är för stor och inte kan repareras på någon av hundbäddarna rekommenderar vi att du bara ersätter detta. Då behöver du inte skicka in hela sängen. Nytt pälsskydd eller bas som vi skickar till dig helt gratis som en del av garantin.

Återbetalning - Om du tror att din hund kommer att förstöra den ersatta sängen också och hellre vill att pengarna ska återbetalas, bör vi naturligtvis respektera den garanti vi har gett dig och återbetalning 85% av hundbäddens kostnad (vi drar bara av 15% avgift för produktion, förpackning och paketbehandling av returnerade varor). I ett sådant fall returnerar du sängen till oss, och så snart vi har fått den i lager överförs pengarna till ditt konto. Baserat på vår internationella returpolicy är det kundens ansvar och skyldighet att skicka tillbaka varorna till vårt lager för återbetalning.

 

Öppna köp

Vi erbjuder också ett öppet köp under de första 30 dagarna, så du kan se om hunden kommer att gilla sängen eller inte. Om din hund mot alla antaganden fortfarande föredrar sin gamla hundsäng istället för omgivande lounge hundsäng, kommer vi att få tillbaka återkomsten
Hundbädden och återbetalar dig 100% av kostnaderna. Sängen måste då vara utan skador, fläckar, hår, lukt, märken eller andra faktorer som förhindrar att sängen säljs igen.Rättspolitik
Om vi ​​misstänker ett missbruk av vår garanti (avsiktlig skada, avkastning av produkten i slutet av garantiperioden, annan etiskt orättvis praxis), förbehåller vi oss rätten att inte tillhandahålla tjänst.

Vi erbjuder en kvalitetsprodukt och vill att vår garanti ska bevisa detta. Samtidigt finns det enkla hundar som lyckas göra tårar och skador på våra hållbara sängar, om och om igen. Om skadorna dyker upp regelbundet ber vi dessa ägare att inte använda garantin flera gånger. Det finns många bra lösningar som vi kan hjälpa dig med. Låt oss prata och komma med en bra lösning för båda parter!


Returpolicy

Som en värderad kund vill vi att du känner dig bekväm och säker på ditt köp. Vi är säkra på att du vill räkna våra SACCO -väskor som världens bästa, men om det finns några problem relaterade till din beställning, erbjuder vi 14 dagar pengarna tillbaka -garantin.

Om du inte är nöjd med din beställning inom 14 dagar efter avslutad köp, har du rätt till återbetalning för kostnaden för produkterna (inklusive fraktkostnader) såvida inte produkterna har använts. Oavsett grunden för avkastning faller avkastningskostnaderna alltid på kunden. När det gäller hundbäddar kan en extra kostnad för Nok 350 uppstå när den nödvändiga tvätten av returnerade sängar. Produkter som köps via vår webbplats kan returneras för full återbetalning enligt vår returpolicy, så länge du har kontaktat oss inom 14 dagar efter köpet och att produkterna skickas i ett villkor som gör att de kan sälja dem. Observera att vi inte återbetalar kostnader relaterade till publicering som du betalade, såvida vi inte har skickat fel produkt eller en produkt med fel. Observera också att vi kontrollerar var och en returnerad produkt, och om vi tror att felet är självförstärkt, kommer kostnaden för produkten inte att återbetalas. Återbetalningen överförs till den ursprungliga köparen.

Om du tror att produkten har ett fel, kontakta oss omedelbart för ett samtal. Bilder är en mycket bra hjälp om du kan ge oss detta.

Senast uppdaterad juli 2023.
top-navigate-icon.png