Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

om oss

Det hela började med en passion och ett koncept från vår Melbourne-födda designer och grundare Grant Morris-

Tillbaka 1998 - om att göra vackra, sofistikerade och tilltalande, mjuka möbler med god struktur och form ... av bekväma och funktionella material.

Grant och hans designteam vågade andas liv i saccoskategorin med färska och nya mönster. Mycket påverkades av det moderna australiensiska inre landskapet, som startades med ett avslappnat café och stadskultur i Melbourne. Som resande människor hade Ambient Lounge® -teamet en global vision hela vägen som den tidlösa kulturen för mjuka möbler skulle älskas i alla länder - och teamet trodde att det inte fanns några gränser för tillväxt och innovation när denna kärlek kombinerades med moderna textilier . Bekväma, låga, strukturerade och vadderade sittgrupper känner inga gränser, och dessa har nu tagit hem i hundratals år från Istanbul, New York, St Petersburg, London, Kairo, Shanghai, Amsterdam och Kyoto.

 

Ambient Lounge akustisk soffa bönväska i Kambodja

 

Lätt fjärilsoffa bönväska med Ambient Lounge i Tokyo

En enkel resa? Tja ... inte riktigt! Det är svårt att lyfta fram en ny kategori inom möbler. Många års forskning, mallar, resurser, tester, svett och tårar gick med på utvecklingen av det som nu har blivit en världsberömd samling. Ambient Lounge har förvandlat Sacco Bag till en inspirerande och fashionabla designmöbler som du kan lita på för att ha producerats av dedikerade designers.

Som uppfinnarna av FunnelWeb Zip & Tip System, rem internt i Sacco -väskan, flera kamrar och designers utan sidoverk, så detta märke har verkligen hittat en nisch för sig själv. Både moderna husägare och kommersiella byggnader behövde något så vackert, men samtidigt avkopplande, både inomhus och utomhus.

Där Ambient Lounge® först lanserades i Storbritannien och Australien redan 2004, har företaget nu blivit ett globalt varumärke som säljs i de flesta länder. Företaget fortsätter tillväxt med fokus på att vara en myndighet på marknaden och bidra med banbrytande innovationer. Ledarna på marknaden är överens om att Ambient Lounge®: s SACCO -väskor är ett paradigmskifte i utvecklingen av SACCO -väskor; Med en stil som används i högprofilerade projekt för kaféer, takvåningslägenheter, biografer och lyxlägenheter - såväl som studentbostäder och Airbnb -lägenheter.

I dagens hektiska samhälle uppskattar vi alla vår fritid, som långsamt bleknar. Så oavsett om du tar det lugnt med en kaffe latte, läser en engagerande novell, grepp om en thriller eller ser ditt favoritlag ta hem segern, då är Ambient Lounge®s Sacco -väska den bästa platsen i huset.

Njut av din omgivningssalong!

 

 

Omgivande Omgivande
Omgivande Omgivande
Omgivande Omgivande
top-navigate-icon.png