Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Funnelweb logo

När du köper en Sacco -väska från oss ingår alltid fyllningsmassan (pärlor) i priset. Du behöver inte köpa dessa separat.

Sacco -väskor har aldrig varit så enkla tidigare.

Du behöver inte längre köra runt massiva väskor i kundvagnen i köpcentret, smuts Isopor -pärlor över vardagsrumsgolvet, slåss på väskan medan du fyller eller tar hela familjen på processen. Ambient Lounges SACCO -väskor kommer med Patented FunnelWeb ™ Zip & Tip System, som levereras i en miljövänlig och återanvändbar väska. Det är ett en -man -jobb som är snabbt, praktiskt och enkelt. FunnelWeb kan användas för alla typer av SACCO -väskor, inklusive de utan TunnelWeb -tekniken inbyggd.

Vi erbjuder också isoporpärlor som är mindre, mer kondenserade och inte minst i en högre kvalitet som varar längre än vad som erbjuds på massmarknaden. Ingenting slår för att sitta. Vi är ett av de första företagen som enbart är hängivna till SACCO -väskor här i Norge.

Med FunnelWeb® -systemet behöver du aldrig spilla isopore pärlor igen. Det exklusiva stängningssystemet tar bort alla problem som är involverade i att fylla och tömma SACCO -väskor. På under 30 sekunder, allt du behöver göra är att ansluta den inre Sacco -väskan med fyllningsväskan och komma igång. Fördelarna är å andra sidan inte bara begränsade till praktiska varor; Att ta hand om Sacco -väskan är också mycket enklare. Du kan tömma och rengöra locket på några sekunder. Se hur lätt det är att överföra Isopore -pärlor med vårt FunnelWeb® -system.

Formuläret nedan rekommenderar fyllningsnivåer och hur mycket du ska köpa för din specifika SACCO -väska. Observera att personliga nivåer av komfort varierar, och isoporpärlor kan plattas ut, så att köpa lite mer än du faktiskt behöver är alltid det bästa.

Hämta påfyllningsväskan

Öppna

Anslut väskorna

Sträcka påsarna

Lyft fyllningspåsen

Njut av lyxkomfort!

 

top-navigate-icon.png