Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

leveransFörst och främst hälsar vi dig välkommen och vi vill göra leveransen så enkel och effektiv som möjligt för dig.

SACCOSEKK COVER + SACCOSEKK FYLLNINGSMASSA (Funnelweb System)

Vårt leveransalternativ säkerställer transparent och fri frakt för hela din beställning.

Det tar i genomsnitt 5-12 arbetsdagar att leverera produkter till våra kunder. När leveransen skickas via Postnord eller Postens Norgespakke får du ett mejl med ett spårningsnummer, så att du kan följa leveransens framsteg. Vi erbjuder även lokal leverans genom vår egen eller tredje parts leveranstjänst.

Leveransmetoden avgör hur du tar emot produkten. Locket och fyllmedlet skickas vanligtvis separat. Med Funnelweb System för att hjälpa är det dock lätt att sjunka in i full komfort efter en snabb påfyllning av ryggsäcken. Detta system låter dig fylla påsen till önskad nivå. För frågor relaterade till fyllningen, tveka inte att kontakta oss eller besöka vår informationssida om fyllning. Ofta får du tillräckligt med pärlor för att fylla din kappsäck till bredden, och ofta kommer du också att sitta kvar med lite extra efter detta.

Om vi ​​väljer lokal leverans via egen eller tredjepartstjänst kommer produkten att levereras helt fylld. Då är sittsäcken klar att användas direkt ur förpackningen, och du slipper besväret med ytterligare uppackning och hantering av extra förpackningar. Säckväskan kommer redo för avkoppling, och du kan ställa den där det passar i hemmet.

Om du vill kontakta oss angående din beställning, använd e-postadressen kundeservice@ambient-lounge.no och ange ditt ordernummer, eller ring oss på +47 403 34 453

Det finns fyra punkter som är viktiga:

1. Om du beställer från ett land utanför Norge står du för importskatter och andra kostnader relaterade till frakt över nationsgränser. Detta är ditt ansvar och inte Ambient Lounge Norges. 
2. Du bör se till att du kan vara tillgänglig på angiven adress när produkten levereras. Det kan till exempel vara en hemadress eller en arbetsadress. Posten kommer att kontakta dig för att ställa in leveransen.
3. Vid akuta leveranser eller speciella behov, vänligen ring oss så hjälper vi och hjälper dig gärna med dina behov. Ytterligare kostnader för 24-48 timmars service kan tillkomma. 
4. Om du överväger att returnera en produkt, läs vår returpolicy, kontakta oss så att vi kan ge dig rätt returadress för produkten.

top-navigate-icon.png