Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Ditt varumärke kan känna och inte bara ses ...

Omgivande lounge Innovativa arméstolar av hög kvalitet är en fördel för reklam och hjälper varumärket att sticker ut. Varför betalar jag för att få min logotyp på artiklar om Ambient Lounge? Det skulle vara en indirekt reklam för mitt företag. Det kommer att ge dig ännu mer uppmärksamhet.

Din annons har en mycket bättre inverkan när publiken sitter på en fåtölj med din företagslogotyp och interagerar med den trevliga känslan den möter. Genom att trycka på materialet kombineras logotypen med omgivningen. Salongstolar hjälper till att skapa ett gott intryck av det företag du representerar. Utöver detta kan du föreställa dig hur lätt det skulle vara i slutet av kampanjens tomma getter och sedan enkelt rädda dem i en framtida kampanj.

Vad vi kan erbjuda

Vi tar order på var som helst från 10 till 10 000 fåtöljer. Vi har redan ett fantastiskt urval av färger och material som är redo att ta emot din broderade eller tryckta logotyp, begränsad endast av fantasi ... och budget. Vi kan erbjuda andra material eller färdiga varor om beställningen är tillräckligt stor. Du kan vara säker på att vår globala expertis kommer att stiga till förväntningsnivån, och du kommer att få något rätt för ditt evenemang om det körs i ett showroom, det är en utomhusfestival eller bara en marknadsföringskampanj.

Company details

Kontakttop-navigate-icon.png