Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Alexi's Place (Santorini) kännetecknas av bra design. Ambient Lounge Effect på en Airbnb.

Det här är den plats där utsikterna är att dö för, pommes frites utförs, smekmånad och andra turister möts, och inte minst där middagen tar väl över 2 timmar med underbar medelhavsmat.

Oia, Santorini, Grekland.

Havet är en djupblå färg, medan himlen är en ljusare blå färg, är luften fräsch, och nästan alla byggnader har vita i sig där de är i linje upp bergssidan.

Det här är den plats där utsikterna är att dö för, pommes frites utförs, smekmånad och andra turister möts, och inte minst där middagen tar väl över 2 timmar med underbar medelhavsmat.

Detta är den plats där alla möbler är noggrant utvalda för komfort. En plats där du kan ta avkoppling till en ny nivå.

Detta är den typ av plats där omgivande lounge tillhör.

Greker upptäckte den omgivande loungen som de semester i Australien - och de insåg omedelbart att de skulle inkludera dessa stolar i deras portfölj av möbler. Ambient Lounge arbetar här som en mjukt sittmöbler med bra design som är en stor kontrast till de hårda och vita väggarna. Dessutom är de neutrala färgerna också i skarp kontrast till det naturliga landskapet utomhus. Ambient Lounge erbjuder material som mår bra för huden, och inte minst cool. Njut av en paus från solen och läs en bok, eller ta en tupplur i denna stressfria miljö.

Det är just denna stressfria miljö Alexis plats var, och nu var detta semesterhus alla önskningar. Nu kan du faktiskt hyra Alexis plats via Airbnb.

Bokningar från Alexis plats kan utföras här: https://www.airbnb.ae/rooms/26737665

Om du äger ett hotell eller en privat Airbnb-lägenhet, var god kontakta vår Ambient Lounge team av designers för ett speciellt erbjudande på våra möbler.

Tips för att förbättra ditt Airbnb-lägenhet interiör och locka fler hyresgäster och inte minst högre intäkter:

 

  • Var modig
  • Separera ur publiken
  • Beskriv lägenhetens "personlighet"
  • Erbjuda fördelar
  • Fokusera på saker som markerar atmosfären
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png