Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Vi arbetar med Klarna - vilket gör det lättare för dig att handla

KLARNA grundades 2005 med idén att förenkla inköp. Vi gör detta genom att låta konsumenten först få objektet och betala efteråt, samtidigt som vi tar på oss leverantörernas kredit och bedrägliga. Idag är Klarna ett av Europas snabbast växande företag. Partiellt samtal och faktura kan väljas i fall där det finns mer än tre dagar före avgång, och att det totala priset för beställningen är minst 1000 NOK och högst 50 000 NOK.

betala nu

Betala nu

Endast en press bort: Om du vill betala hela beloppet på ett snabbt och säkert sätt kan detta göras med ett vanligt kreditkort eller betalkort. Du kan spara din kortinformation så att betalningen blir enklare och så kan du betala med bara en tangenttryck nästa gång du handlar.

Betala senare

Köp, försök och betala senare: Med oss ​​kan du välja att köpa produkten, prova och betala fakturan senare - helt gratis. Normal betalningsfrist är 14 dagar för faktura.

betala nu

Delbetalning

Dela upp räkningen i flera avbetalningar: Du behöver inte betala hela beloppet direkt - ibland finns det ett behov av att ta mindre belopp åt gången. Du behöver bara ansöka om en delbetalning. Vi erbjuder låga räntor som ger dig friheten att köpa det föremål du behöver direkt.

Allt du behöver betala är ditt mobilnummer och du betalar i VIPPS med ett klick. Ganska kort.

När du har valt VIPP: er som betalningsmetod uppmanas de att slutföra betalningen i VIPP: er - precis som när de betalar med VIPPS någon annanstans.

top-navigate-icon.png