Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

BBB:s Trädgårdsmästare världen får pris

Stor utomhusdesign har varit en passion för BBC ända sedan det första avsnittet av Gardeners World sändes 1968. I år engagerade sig ambient lounge.

Traditionellt kommer tv-programmet att adressera relativt mindre ytor för sin trädgårdsdesign – och årets säsong var inget undantag från detta. Varje designteam fick återigen var och en sin egen lilla gräsyta där de kunde utföra sin magi, och resultaten var ofta förvånansvärt bra. Ett brett utbud av trädgårdsmästare talanger, från den klassiska till den moderna, och även några riktigt galna stilar, visades upp. Trädgårdsmästarehobbyn är helt klart inte bara för den äldre generationen längre. Dessutom har utomhusupplevelsen uppgraderats med bekväma och vackra utemöbler, samt briljant grönska och konstverk. Från trädgårdar på takttoppar, till klassiska trädgårdar bakom huset, storbritanniens smak för trädgårdar har verkligen tagit upp kampen med både Medelhavsnationerna och Australien.

Underhållande trädgård: Det handlar inte om skägget: 

Vi blev inbjudna att arbeta med två skäggiga killar som såg ut som om de kom direkt från ett hipstercafé i London. Monty Richardson och Peter Cowell kallas ofta bara "TheHairy Gardeners". De skickade oss 3D-mallar av sin vision för hur vår Fjärilssoffa i Sunbrella-material skulle erbjuda både avkoppling och god design utomhus.

Ställ in med uppgiften att utforma trädgården i ett par med små barn som bodde mitt i staden, sedan förvandlade "TheHairy Gardeners" denna betongdjungel till en underhållande trädgård, med enkla men spännande funktioner.

Hur gjorde de det? A) De skapade en relaxavdelning med öppen spis för kramar även på vintern. De inkluderade också två Ambient Lounge Butterfly Sofas i Sunbrella-material. B) De utökade baren, grillen och matplatsen med trämaterial och omgav området med vacker grönska. Detta område är nu perfekt för underhållande gäster. C) De blandade konst med de många färgglada växterna, som belyste många lager av trädgården och skapade en bra atmosfär.

I sin hipsterträdgård gav de oss inspiration till hur våra mjuka möbler kan passa alla utrymmen utomhus.

Har du mer utrymme utomhus och planerar ett projekt enligt beskrivningen ovan? Skicka dina idéer till oss på hei@ambient-lounge.no Eller +47 403 34 453. Ta en närmare titt på varför våra eleganta utomhus sacco säckar är valet av "TheHairy Gardeners" och många kända designers.

Om "TheHairy Gardeners" - Monty Richardson och Peter Cowell har vunnit många priser för sina trädgårdsfärdigheter i Lancashire-området. Mer information finns i: http://hairygardeners.co.uk/

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png