Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Evolution Outdoor Sacco

Evolution Outdoor Sacco

Snygg, lätt och vattentät, omgivande lounger mångsidiga utemöbler är den perfekta följeslagaren på turnén ...

Namnet indikerar redan att detta är en uppgradering av omgivande lounger original premium saccospeek.Evolution Är mer på att utforma framtiden i vardagsrum och utemöbler. Designerna har tänkt fram och omvandlat den enkla saccoscupen av ett modernt, mjukt möbel med stora strukturer som ger en bekväm och funktionell lounge eller stol.

Tack vare Stort urval av färger , den här lätta är en produkt som ser bra ut i varje hem och på någon terrass. Ja, tack vare utomhusversionen, som Crimson vibe och Svart sten , de kan faktiskt användas utomhus. Sunbrella-tyget kombinerar färg, konsistens och mönster för en unik känsla, medan det finns ett slitstarkt tyg med egenskaper som skyddar mot solblekning och är mycket lätt att rengöra.

Versioner Sliverlinje och summern Hallonpolo Är täckt med grad AA + UV-substans och utformad för att avvisa fukt och regn med den stoppade, vattenavvisande textilen med internt elastiskt system, vilket innebär att dessa anpassningsbara möbler kan stå ut året runt med minimalt underhåll. Även om du enligt vår mening inte är tänkt

Evolution Outdoor Saccossip1

Om du tar dem med inomhus när tillfället passar sig själva. Färgen och strukturen gör trots allt saccoscups styler upp vardagsrummet.

Låt oss gå tillbaka till 1998, där omgivande lounge grundare Grant Morris och hans växande kreativa team tog inspirationen från "det kreativa australiensiska moderna inredningslandskapet, blandat med en avkopplande livsstil och en antydan av Melbourne-kaffe och stadsexamen". Det är just denna inspiration som har lett till en framgångsrik förändring av saccoScore till en allvarlig, önskad designerprodukt. Morris och laget har förändrats "sittande bescenvi alleheart

När vi var Boybandbutatte tonåringar "till en designmöbler. Idag används det som en gömställe från vardagen och tekniken vi bara kunde drömma om som tonåringar.

Evolution Outdoor Saccossip3
Evolution Outdoor Saccoskk4

Lätthet och förmåga att anpassa sig är det som gör evolutionsstolen för en idealisk följeslagare som reser. Det kan enkelt passa i de flesta bilar och enkelt bära runt vägen på ditt mål. Oavsett om du står för en avkopplande helgpaus och ta med din favoritstol för att njuta av ett glas vin efter en lång arbetsvecka eller du är ute i parken eller på stranden för att fånga några långbrända solstrålar, soficerade lounger , vattenavvisande designstol är din flexibla vän.

På vägen uppåt de långa och slingrande vägarna upp till stugan på Sørlands kust. Längs vägen hittade vi ett underbart picknickområde och vi behövde alla en efterlängtad paus i hela körningen. Solen sken och himlen var blå, en vanlig fin sommardag! Vi hade med oss ​​packade fyllda med räkor och bröd, som vi slukade

Evolution Outdoor Saccoskak5

Medan vi slappna av i vår eleganta och mångsidiga Evolution Sacco väskor.

De som vill "ge allt" för att uppnå bästa möjliga komfort måste bara testa ut Ottomansk fotpall. Fotpoolen är tillgänglig i bara samma färger som Evolution-serien, så här kan du få dina fötter höga i stil. De hållbara, fyllda puffarna lyfter din tillfredsställelse till helt nya nivåer och är lätta att rengöra. Inte bara är de stora tillbehören till stolarna, men de kan också ge extra sittplatser både inomhus och utomhus när det verkar besök. Så slå dig ner för att njuta av din favoritbok och syn på en ottoman med stor design.

Ambient Lounges utbud av designrika mjuka möbler är fyllt med högkvalitativa pärlor som de patenterade Trattweb™ Zip&Tip-systemet för snabb och enkel applicering av nya pärlor. Detta gör att du kan bestämma fyllningskvantiteten i dina möbler för ett modernt och bekvämt resultat. Möblerna är lätta och tål elementen. Det australiska designerföretaget har lyckats visa att stil och seghet hör ihop.

Evolution Outdoor Saccosk6
Evolution Outdoor Saccoskk7
Evolution Outdoor Saccosk8
Evolution Outdoor Saccosk9
Evolution Outdoor Saccoskk7
Evolution Outdoor Saccoskk12
Evolution Outdoor Saccoskk13
Evolution Outdoor Saccossip16
Evolution Outdoor Saccoskk17

- Källa

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png