Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Fjärilsoffa saccoses för utomhusbruk

Butterfly Sofa BlackRock (Sunbrella)

För bättre avkoppling är de mångsidiga designpärlarna i Butterfly Sofa Outdoor Family Family en "spelväxlare" när det gäller komfort ...

Fascinerande varelser dessa fjärilar. Visste du att de har fyra olika steg i sin livscykel? Var och en av dessa har sitt eget syfte. Fjärilar är också mestadels polymorfer, vilket innebär att de har förmågan att ta många former.

Vi vet inte säkert om detta var i tanke på designern av omgivande lounger Fjärilsoffa Sacco -väskor, men det var vad vi kände första gången vi testade dem. Som ett av fjärilarnas fyra steg kan dessa möbler omsluta dig som en kokong. Och som deras polymorfism, kan bara sitta, krulla samma, slappna av, sätta dina fötter högt och om du är tillräckligt liten kan du göra allt ovan med det du vill ha.

Stabila, men mysiga, dessa utomhusmöbler (som du aldrig visade att du skulle använda så mycket inomhus) är gjord för oss som att älska både inomhus och utomhus. De har element som lätt rör sig mellan lounge, balkong och terrass som om de var en. Medan moderna möbler ofta är stora och tunga, görs Ambient Sounges Butterfly Sofa -serien snygga element som lätt kan flyttas mellan de olika platserna utan att behöva göra en ansträngning.

Gör dig redo att resa ut ur staden och till stugan i bergen medan du laddar bilen åt dig. Den här gången finns det inte tillräckligt med skidor och ullunderkläder, vi tar också med Fjärilsstol. När vi äntligen är framåt kan det presenteras på terrassen. Här kan vi njuta av en snabb lunch och lite kakao. Eller kanske ett rött vinglas framför spisen på kvällen.

Fjärilsoffa utomhus (Sunbrella)

Koppla av det maximala med fotpallen Vinge ottoman. Komplett med avtagbart minnesskumkudde som är mycket bekväm för fötterna efter en lång dag i skidspåret.

Har vi kan grilla korv och äta apelsiner. Njut av att koppla av kvällar med en bra bok eller stickade kläder efter en lång dag på berget. Endast fantasin sätter gränser. Tillverkad av hållbart, supermjukt tyg med vadderad vävning gör att den moderna fjärilsalongen snabbt blir din favorit. Täckt av Solbrella - En marknadsledande inomhus- och utomhustyg med stoppning, gör det möjligt för möblerna att motstå solen och behålla färgen medan du har UV -skydd och är resistent mot vatten, klor, salt och mögel. Det andningsbara substansen förhindrar kondens.

Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella) 4
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella) 5

Tillgänglig Röda vibe , Lerdyn, Glimespa och Svart sten (Det senare är vävt med två djupa färger, kol med enskilda tygpaneler och subtila konturerade rör). Här är ett alternativ för dig oavsett din individuella stil. För dig som vill spendera lite mindre pengar finns det en mängd olika färger i UV-kvalitet AA+ -tyg och förstklassiga möbler till ett något billigare pris. De som letar efter möbler specifikt för inomhusbruk bör inte se längre än, dessa Fjäril inomhusstolar Är täckt med ett kommersiellt tyg som ofta finns på kaféer, på hotelllobbyer och i biografer.

Inte tillräckligt med utrymme? Ottoman ensam ger din balkong ett extra stort uttryck. Eftersom det är så lätt att flytta, passar det perfekt för att få picknick, utomhusbiografer, festivaler och vid poolen. Glöm picknickfiltar, plaststolar eller att sitta på marken.

För att slutföra den perfekta drömuppsättningen var Versa -tabellen Tagit fram.

Bordet är glasyren på den för utomhusmöbler. Med den 5 mm tjocka akrylbordsplattan har den aldrig sett bättre ut med en flaska bubblor och fingermat som pryder den. Tabellen finns också i Black Rock Sunbrella Substance, som lätt kan kombineras med ljus Lerdyn eller Silverlinje-Ton.

Oavsett om du behöver en plats att arbeta med din bärbara dator, kommer du att njuta av solen på eftermiddagen, ta en paus i vardagen med dina nära och kära eller underhålla

vänner med en liten fest - Ambient Lounges utomhusmöbler är det för dig. Här får du oemotståndlig komfort, designmedvetet utseende och variation som passar alla livsstilar.

Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella) 6
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella) 7
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella) 8
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella) 9
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella) 10
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella) 11
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella) 12

- källa

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png