Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Funnelweb logo

När du köper en saccospeek med oss ​​ingår fyllningsmassan (pärlor) alltid i priset. Du behöver inte köpa dessa separat.

Påfyllning av Sacco påsar har aldrig varit så lätt förut.

Du behöver inte köra runt massiva påsar i kundvagnen på köpcentret, lera isopor pärlor över vardagsrummet, slåss på väskan medan du fyller, eller får hela familjen på processen. Ambient Lounge saccosker levereras med patenterat FUNTRELWEB ™ ZIP & TIP-system, som levereras i en miljövänlig och återanvändbar väska. Det finns ett enmansjobb som är snabb, praktiskt och enkelt. FUNTRELWEB kan användas för alla typer av SACCO-väskor, inklusive de utan FUNTNELWEB-teknik inbäddad.

Vi erbjuder även polystyrenpärlor som är mindre, mer kondenserade, och inte minst i en högre kvalitet som varar längre än erbjuds på massmarknaden. Inget slår det att sitta. Vi är en av de första företagen som ensam är dedikerade till Saccoses här i Norge.

Med FUNNELWEB®-systemet behöver du aldrig spilla polystyrenpärlor igen. Det exklusiva stängningssystemet tar bort alla problem som är inblandade i att fylla och tömma Sacco påsar. På under 30 sekunder är allt du behöver för att ansluta den inre saccoscuppacken med fyllningen och börja. Fördelarna, å andra sidan, är inte bara begränsade till praktiska fördelar. Att ta hand om saccoscup är också mycket lättare. Du kan tömma och rengöra locket på några sekunder. Se hur lätt det är att överföra polystyrenpärlor med vårt FUNTELWEB®-system.

Formuläret nedan rekommenderar att fylla nivåer och hur mycket du ska köpa för din specifika saccospack. Observera att personliga nivåer av komfort varierar, och polystyrenpärlor kan platta, så att köpa lite mer än en faktiskt behöver alltid är bäst.

Hämta fillpack

Öppna

Anslut påsarna

Sträcka påsarna

Lyft fillpeck

Njut av lyxkomfort!

Saccospack Fylld
Akustisk soffa Sacco väska 300 liter
Avatar 420 liter
Butterfly soffsäte 420 liter
Konvertering Lounger Saccospack 290 liter
Djurbädd (liten) 90 liter
Djurbädd (medium) 150 liter
Djurbädd (stor) 300 liter
Djurbädd (XXL) 600 liter
Evolution Sofa sittande sök 280 liter
Fiorze sitsen 450 liter
Modulärt hörn 900 liter
Ottomanska sacco 150 liter
Satellit Twin Sofa Saccosk 600 liter
Utrymme pod sittande sök 300 liter
Studio Lounger Saccospack 280 liter
Twin Avatar Deluxe Saccospack 840 liter
Tivoli lounger säck 280 liter
Twin Couch Saccash 580 liter
Twin Ottoman Sitting Seek 150 liter
Versa Bordsäte 150 liter
Vinge ottomanska saccospack 150 liter
Zen lounger saccospack 290 liter

 

top-navigate-icon.png