Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Jobb bättre. Kreativa lösningar, produktivitet och omgivande lounge.

På vägen till 2020, både kontor och hur vi arbetar. Ett ambitiöst och spännande kontor är nu en viktig inverkan på Hijack samt att hålla de bästa talangerna.

Gratis, tid att trodde processer, och avkoppling kan vara helt kritisk enligt medarbetarnas produktivitet och kreativitet. "Kaffepausen" är inte längre några minuter där alla skjuter in i ett litet kök. Betydande pauser är anpassade till de anställda och deras välbefinnande på arbetsplatsen. Detta inkluderar både design och komfort. Ambient Lounge har varit centralt för denna omvandling av raster med sina bekväma, flexibla och vackra Sacco väskor. Den gamla idén om att kasta Dvask Sacco väskor i pausrummet kan du nu byta ut med tanken på att introducera mjuka möbler med bra linjer och bra design. Det är här omgivande lounge finner en nischmarknad mellan traditionella möbler och mjuka möbler.

Ambient Lounge är nu det första valet för inredningsdesigners inom kontorsprojekt från Tokyo till Sydney, Singapore, Santiago, Buenos Aires, och hela vägen till Moskva.

Dynamiska företag i Storbritannien som GymShark (ett snabbt växande företag i Storbritannien) och CAD har varit bra exempel på hur Ambient Lounge-produkterna bryter med de traditionella och tråkiga datorerna och stålkonstruktioner kontor ofta bosätter sig bakom

Produkterna från omgivande lounge skapar en vänlig och social atmosfär som de anställda vill ha. Gymskark personal slappnar inte bara i omgivande lounge sina saccoses, men de fungerar faktiskt från dessa. Om du är en del av ett företag som anser att den omgivande loungen är sina produkter i kontoret, kontakta oss. Våra arkitekter kan arbeta med att erbjuda anpassade alternativ för ditt speciella kontor. Vi kommer att försäkra oss om att våra möbler tar ditt kontor till en helt ny nivå. Alla våra produkter finns tillgängliga i 3D-filer för granskning före projektet. Vänligen kontakta oss på hei@ambient-lounge.no eller +47 403 34 453.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png