Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Twin Avatar Sofasett

Twin Avatar Sofasett

Koppla av med det australiska designmärket som har lyftat den ödmjuka saccoscosen till nya höjder ...

Inomhus - och Utemöbler - Ambitionen, Livsstilsdrömmen. Att sätta ihop det bästa av båda världarna i ett och samma rum, förmågan att utföra en övergång mellan de två utan att behöva ändra någonting. Detta är just ett koncept australiensiska moderna möbeldesigners, omgivande lounge, vet mer än lite om. För australierna är det här en livsstil, en livsstil som många försöker uppnå - mer tid för avkoppling i spiral betydelse.

Twin Avatar Sofaserie fungerar perfekt båda inomhus- och utomhus Med de oklara, moderna linjerna. Plysch är bekväm för ögonen, men mest av allt är det flexibelt och bekvämt. Designen är gjord för avkoppling. Denna mjuka möbel set ser bra ut både inomhus och utomhus. Inte bara att de har justerbara och avtagbara nackstöd - Ambient Lounge-serien kan enkelt omvandlas till enkla avatarer med hjälp av blixtlåset, vilket låter dig skilja duoen och komma bort från den upptagna varje dag när du behöver det.

Twin Avatar är gjord av en underbar och hållbar vävnadsduk och är en tungvikt när det gäller stil. Modellen är lyxig och ger kroppsfulstödet - oavsett om du är 2 meter hög eller 1,50 m. Nackstödet kan

Justeras enkelt för att passa alla storlekar och ge god komfort ändå. Här har du flexibilitet, Twin Avatar Deluxe passar hemmabio, spelrummet eller vardagsrummet.

Flera av oss bor nu i städer än någonsin tidigare, det kräver att vi blir smartare när det gäller utrymme. Vi måste hitta sätt att leva lätt, men fortfarande fantastiskt. Vi vill hitta kombinationer av högteknologi, tidlös design och respekt för miljön i en enkel lösning. Detta är fullt möjligt, du behöver bara rätt märke - Ambient Lounge är en av dessa.

Utvecklat för över 20 år sedan med en önskan att slå samman en avslappnad livsstil och tips om Melbourne-kaféer och en urban kultur med ett kreativt modernt inre landskap, har de förvandlat den traditionella saccospeek till ambitiösa och funktionella möbler. Alla dessa förstklassiga saccoscups är i många fall vattentäta och existerar för både utomhus och inomhusbruk.

Täckt i den neutrala Eco-vävningen ser den här designen saccoskos ut som den är gjord för den soliga terrassen i stugan, men samtidigt passar den bra i vardagsrummet. Ta några minuter avkoppling på en hektisk dag. Svara på några e-postmeddelanden. Här kan du både jobba och koppla av, eller bara koppla av och njuta av en bra bok.

Modulär soffa2
Tvilling
Twin avatar4
Modulös soffa5

Avatar-soffan kan användas för att titta på filmer, tryck på telefonen eller skriv ner anteckningar. Titta på världen, gå medan du sloppar i dig lite vatten från en flaska stående på matchande, ultrasterabila och mångsidiga bord. Njut av dagen och lugna ner takten.

Smart Living, City Living, Ambient Lounge's Twin Avatar Series är en lyxlösning som

Gör det möjligt för dig att få ut det mesta av något rum. Nackstöd, fotstöd, avkopplande i din Sacco väska. Fungerar också utomhus som inomhus. Här kan du njuta av en eftermiddag fylld med Netflix. Dessa mjuka möbler är idylliska och ikoniska.

Twin avatar5
Twin avatar6
Twin avatar7
Twin avatar8
Twin avatar9
Twin avatar10
Twin avatar11
Twin avatar12
Twin avatar13
Twin avatar14
Twin avatar15
Tvilling
Twin avatar17

Källa

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png