Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Ambient Lounge Modulsofa

Modulär soffa

Koppla av med det australiska designmärket som har lyftat den ödmjuka saccoscosen till nya höjder ...

Sedan Piero Gatti, Cesare Paolini och Franco Teodoro utformade den allra första år 1969, har Sacchospeekommet långt. Tillverkad av läder, mocka, corduroy och polyester i en mängd olika storlekar och former fyllde påse av isoporer och används för gjutning, sparkning, jonglering och till och med ammunition för spelpistoler. Trots, vet du bäst som möbler, mer specifikt det fenomen som gav trioen en plats i de flesta människors hem - saccoskosen.

Visste du att saccosacker inte bara är reserverad oss ​​Tobate? Vad sägs om att låta människans bästa vän njuta av den goda känslan av en hundsäng Med högsta komfort? Vi lät våra kunder tala för sig själva Och är stolt över att presentera dig våra hundsängar säljs till över 1 000 000 nöjda kunder över hela världen.

Tillbaka till oss människor. De flesta människor associerar saccoscup med barndomen. Tonårsrummet fyllde med affischer av

Leende Boybands. Gå ner i den slitna Sacco väskan för komfort efter de hemska nyheterna att en av de leende pojkarna på affischen har lämnat bandet med tungt hjärta att satsa på sin solokarriär. Men tillsammans med dig har Saccoskken också vuxit upp. Meet Ambient Lounge®, ett designermärke från Melbourne, som har tagit barndomsvännen till en helt ny nivå - strukturell, bekväm och inte minst stilig!

Inspirerad av australiensisk inredning och Melbournes välkända cafékultur, har varumärket konverterats på Saccoscke sedan 1998 - då när konceptet bara var en tanke i designerns bidrag Morris hans huvud. Med mindre säckar och mer designmöbler ändrade Morris Shy Saccoscup av en produkt du vill ha, och han har rensat genom att göra ett mjukt modulärt möbel som kan ordnas för att passa alla rum. En liten 50 kvm lägenhet? Takterrass? Hemmabio, glesa utrymme eller kontor? Ambient Lounge®s produkter består av

Strukturerade, quiltade, elastiska, premiumtyger och "väskor" med stil - uppsättning som är höga i komfort och stil, men ta ett litet utrymme och komplettera varje hem.

Modulär soffa4

Ambient Lounge® har åtagit sig att designa banbrytande lounger med bekväma toner som kompletterar hemmet och ditt liv, och med detta lanserade den mest omfattande uppsättningen hittills. En produktlinje bestående av Modulärt länkhörn, Modulär länk singel, Tvillingbacke och Twin Ottoman bilda en gigantisk bit av en solstol.

Ett iögonfallande hörnstycke, utformat för att enkelt fästas på en matchande dubbel Sopha och / eller mittsätet med dragkedja Modulärt länkhörn Är gudarnas saccoscup. Med en höjd av 80 cm är bredden på 110 cm och höjd av 70 cm den enkla modulerbara och uppsättningen bland designers. Precis vad du behöver för att sträcka din favoritbok eller ta över som föregick arbete.Modulär länk singel är verkligen lätt och gör allt ännu bättre när de kombineras med Tvilling ottoman; Två enkla ottomer samlas till detta en söt tärning som kan användas som sittplats, puff eller sidobord. Tillsammans kommer dessa individuella söta gaser tillsammans för att bilda en helt ny hjälte - ett stort krökt bit som ser ut som det tas rakt ut ur en herrgård i Hollywood Hills. De bekväma 2 platserna Twinchouch Kan enkelt användas med de andra modulerna för enkel anpassning till varje rum. Alla dessa moduler kan sätta ihop som du önskar

Modulär soffa2

Och med detta, gör en stor Sacco väska som passar in i ditt liv.

Modulär soffa2

Vi har kommit långt från den allra första resan av Gatti, Paolini och Teodoros design och din barndomsvän. Ambient Lounge® har utformat en episk Modular Lounge Set Det tar med Saccospack till Hautecoutore eller Michelin Stars. Gränserna pressas och utseendet är oklanderliga, det här är revolutionära produkter som kan förändra hur du slappnar av.

Modulös soffa3
Modulär soffa4
Modulära soffor Sets18
Modulär soffa dam
Modulös soffuppsättning
Modulär soffa set1
Modulär soffa set12
Modulös soffa11
Modulös soffa12
Modulös soffa12
Modulära soffor Sets17
Emodular soff 7
Modulös soffa8

Källa

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png