Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

En berättelse om djur, barn, hundsängar och flytt.

Anders och Anne flyttade nyligen till staden, men de hade lite problem med tajmingen. Först och främst bokade de in sina två mycket gamla hundar i en kennel när de flyttade till Oslo. När dagen äntligen kom hade de förvirrat dagarna, och kenneln var redan upptagen. Efter lite diskussion hittade ägarna en plats, med en liten trädgård och en stor, men ganska så smutsig hundsäng. Mot sin vilja lämnade de hundarna och lovade dem på hundspråket att de skulle älska sitt nya hem som skulle kompletteras med de bästa hundbäddarna som kunde hittas.

De blev oroliga när de upptäckte Ambient Lounge saccobags för hundar, varför de beställde två stycken online för leverans omedelbart. Tre dagar senare flyttade de till Oslo, men där fick de reda på att brevbäraren redan hade försökt leverera hundbäddarna, men ingen var naturligt hemma. De rusade till posten och plockade upp de två hundbäddarna, bara för att se att när de återvände, mannen som skulle fylla sängarna med polystyrenpärlor backade ut från uppfarten. Som tur var fick de tag på honom innan han klev av. De närmaste dagarna packade de upp och bosatte sig i huset, då med lite hjälp från sina två barn, som hade beslutat att hundbäddarna var de mest bekväma sängarna i hemmet, och därför slappnade de av i dessa vid varje tillfälle. När hundarna hade kommit gav barnen inte upp sina sängar, och de flyttade först när Anders lovade att han skulle köpa en saccosäck till var och en av dem.

Inom en vecka kommer de två helt nya Omgivande fjärilsstolar i vardagsrummet säger, medan de två hundarna njöt på sina sängar på balkongen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png