Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

En berättelse om djur, barn, hundbäddar och rörelse.

Anders och Anne flyttade nyligen till staden, men de hade några problem med tidpunkten. Först och främst bokade de sina två mycket gamla hundar på en kennel när de flyttade till Oslo. När dagen äntligen kom hade de förvirrat dagarna och kenneln var helt full. Efter en viss diskussion hittade ägarna någonstans, med en liten trädgård och en stor men ganska smutsig hundbädd. Mot sin vilja lämnade de hundarna, medan de lovade dem på hundspråket att de skulle älska sitt nya hem som skulle vara färdig med de bästa hundbäddarna som kunde hittas.

De var angelägna när de upptäckte Ambient Lounges Sacco -väskor för hundar, Och det är därför de beställde två stycken online för leverans omedelbart. Tre dagar senare flyttade de till Oslo, men där fick de reda på att postmannen redan hade försökt leverera hundbäddarna, men ingen var naturligtvis hemma. De skyndade sig till postkontoret och plockade upp de två hundbäddarna, bara för att se att när de återvände, var mannen som skulle fylla sängarna med Isopore -pärlor tillbaka från uppfarten. Lyckligtvis fick de tag på honom innan han gick av. Under de närmaste dagarna packade de upp och bosatte sig i huset, med lite hjälp från sina två barn, som hade beslutat att hundbäddarna var de mest bekväma sängarna i hemmet, och därför slappnade de av vid dessa vid varje tillfälle. Innan hundarna hade kommit skulle barnen inte ge upp sängarna, och de flyttade bara när Anders lovade att han skulle köpa en Sacco -väska för var och en av dem.

Inom en vecka hade de två helt nyaOmgivningsfjäril I vardagsrummet, medan de två hundarna njöt av sina sängar på balkongen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png