Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

om oss

Allt började med en passion och ett koncept från vår Melbourne-födda designer och grundare Grant Morris -

långt tillbaka i 1998 - om att skapa vackra, sofistikerade och tilltalande, mjuka möbler med bra struktur och form ...
av bekväma och funktionella material.

Grant och hans designteam vågade blåsa liv i sakkobagkategorin med fräscha och nya mönster. Mycket påverkades av det moderna australiska inredningslandskapet, som sattes i rörelse med ett avslappnat café och stadskultur i Melbourne. Som resande människor hade Ambient Lounge®-teamet hela tiden en global vision om att den tidlösa kulturen med mjuka möbler skulle älskas i alla länder - och teamet trodde att det inte fanns några gränser för tillväxt och innovation när denna förkärlek kombinerades med moderna textilier. Bekväma, låga, strukturerade och stoppade sittgrupper känner inga gränser, och dessa har nu tagit hem i hundratals år från Istanbul, New York, St Petersburg, London, Kairo, Shanghai, Amsterdam och Kyoto.

 

Ambient Lounge akustisk soffbönpåse i Kambodja

 

Lätt fjärilssoffa bönpåse från Ambient Lounge i Tokyo

En enkel resa? Väl... inte riktigt! Det är svårt att få fram en ny kategori i möbler. År av forskning, mallar, resurser, prover, svett och tårar gick med i utvecklingen av vad som nu har blivit en världsberömd samling. Ambient Lounge har förvandlat saccobagen till en inspirerande och fashionabel designmöbler som du kan räkna med har producerats av dedikerade designers.

Liksom uppfinnarna av Funnelweb zip & tip system, remmar internt i saccobag, flera kammare och designers utan sidostycken, så egentligen har detta märke hittat en nisch för sig själv. Både moderna husägare och kommersiella byggnader behövde något så vackert, men samtidigt avkopplande, både inomhus och utomhus.

Där ambient lounge® först lanserades i Storbritannien och Australien redan 2004, har företaget nu blivit ett globalt varumärke som säljs i de flesta länder. Företaget fortsätter att växa med fokus på att vara en myndighet på marknaden och bidra till banbrytande innovationer. Marknadens ledare är överens om att ambient lounge® dess saccosekker är ett paradigmskifte i utvecklingen av saccosekker; med en stil som används i högprofilerade projekt för kaféer, takvåningar, biografer och lyxlägenheter - samt studentboende och Airbnb-lägenheter.

I dagens hektiska samhälle uppskattar vi alla vår fritid, som sakta bleknar bort. Så oavsett om du tar det lugnt med en kaffe latte, läser en engagerande novell, grips av en thriller eller ser ditt favoritlag ta hem vinsten, är ambient lounge® saccosekk den bästa platsen i huset.

Njut av din Ambient Lounge avkoppling!

 

 

Omgivande Loung Omgivande Loung
Omgivande Loung Omgivande Loung
Omgivande Loung Omgivande Loung
top-navigate-icon.png