Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Hur man tvättar och håller din Sacco väska.

Saccosker är normalt mycket lättare att behålla och tvätta än traditionella soffor, på grund av möjligheten att ta bort locket och det faktum att materialen kan bli hand eller maskin tvättas. En sofatreck är nästan alltid omöjligt att ta av sig för att tvätta, och därför en tvätt på själva området. Detta är inte fallet för saccoscup. Några gamla Sacco väskor (kallade blobs) som inte har former hade ett inre fodrar. Hur som helst, även om dessa var lätta att ta bort, menade så en hel del restriktioner för insidan av saccoscup, och speciellt att polystyrenpärlor inte spred sig till alla hörn av saccoscup. Därför är det mycket svårt för Sacco påsar som ser ut som soffor och andra moderna möbler för att dra nytta av denna gamla teknik. Uppfinningen av FunnelWeb® SaccoscUp-systemet har löst detta funktionella problem. Uppfunnits av Ambient Lounge, så har Funnelweb®-systemet Bidrog med enkel proliferation av polystyrenpärlor. Du kan se hur det revolutionära FUNTELWEB®-systemet fungerar här.

Ett saccoscup-drag kan avlägsnas och tvättas om det är ett av följande material: bomull, chenille, polyester, denim eller andra populära tyger. Du kan enkelt ta bort polystyrenpärlorna och tvätta locket helt separat. Om saccoscup är gjord av vinyl, läder eller konstgjort läder, bör du inte ta av locket, utan tvätta snarare försiktigt, helst med en ångad svamp. Att ta hand om Saccoskkkken ser inte bara nytt ut, men det expanderar också livscykeln till väskan. Använd varmt vatten och en mild tvätttvål för att avlägsna generellt smutsiga områden på saccoscup. Helt vanlig tvål för disken eller en vanlig spray för att tvätta olika rum kan fungera bra här. Använd inte starka medel eftersom de kan skada omslaget. Till exempel kan vissa produkter ta bort mjukningsmedel, vilket till exempel gör vinylkjolar. Använd en tandborste för de tuffaste fläckarna. Använd en ren trasa för att torka textilen. Dunk aldrig saccoscocken i vatten. Tvätta nylon saccospeek, inklusive populära inomhus och utomhus varumärken, såsom utomhus, element eller solskydd, kräver en liknande process. För utomhusmodellerna, dra nytta av en tandborste och ett mildt rengöringsmedel för att skrubba i allmänhet smutsiga områden. Om dessa medel inte är tillräckligt starka, försök att utnyttja specialiserade medel som är lämpliga för textilier.

Du kan också äga en Sacco väska som är gjord av textilier som mocka, mikrofibrer eller former av konstgjort läder. Dra inte nytta av torken för dessa textilier om inte etiketter tydligt säger att du kan göra det här. Du kan ta av farten på dessa, men det är bättre och säkrare att använda vatten och ett mildt rengöringsmedel på en trasa för att avlägsna smuts. Vanlig tvätttvål är ett bra exempel på ett mildt rengöringsmedel. En textilier för textilier kan också användas. Skrubba försiktigt och tvätta rent med en torr trasa. Återigen, dunk inte sacco väskan i vatten.

Andra användbara tips för hur man behåller dina SACOIC-möbler:

1. Sätt dem på gynnsamma ytor som trägolv och filtar. Placera inte SACCO påsar på tuffa ytor som betong.
2. Håll hundar och katter borta (även om många av dina djur sannolikt kommer att älska komforten). Vissa djur kommer att vara tillräckligt starka för att göra hål i lägre kvalitet Sacco påsar. Det rekommenderas att ge ditt djur deras egna saccoscuppack.
3. Om många av högkvalitativa saccoscups kommer att ha starka sömmar, har de billiga väskorna inte det. Därför rekommenderas det att inte hoppa på saccoscosen, när sömmarna kan spricka.
4. Försök att undvika att sitta i saccoscup medan du bär kläder / tillbehör som har skarpa metallkanter. Lägre kvalitets textilier kan skadas.

top-navigate-icon.png