Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Vi arbetar med Klarna - vilket gör det lättare för dig att agera

Klarna grundades 2005 med tanken på att förenkla inköp. Vi gör det genom att låta konsumenten först få objektet och betala efteråt, samtidigt som de tar kredit- och bedrägeriesrisken för leverantörerna. Idag är Klarnna ett av Europas snabbast växande företag. Delvis samtal och faktura kan väljas i de fall där det finns mer än 3 dagar före avgång, och att det totala priset på ordern är minst 1000 kronor och högst 50 000 kr.

betalningsnatt

Betala nu

Bara en kontakt bort: Om du vill betala hela beloppet på ett snabbt och säkert sätt, kan detta göras med vanliga kreditkort eller betalkort. Du kan spara din kortinformation så att betalningen blir enklare och så du kan betala med bara en tangenttryckta nästa gång du handlar.

Betala senare

Köp, försök att betala senare: Med oss ​​kan du välja att köpa produkten, prova och betala fakturan senare - helt gratis. Normal betalningsfrist är 14 dagar för faktura.

betalningsnatt

Delbetalning

Dela räkningen i flera avdrag: Du behöver inte betala hela beloppet direkt - ibland finns det ett behov av att ta mindre belopp i taget. Du behöver bara ansöka om en delbetalning. Vi erbjuder låga räntor som ger dig friheten att köpa det objekt du behöver direkt.

Allt du behöver betala är ditt mobilnummer, då betalar du i VIpps med ett klick. Helt kortfritt.

När du väl har valt VIpps som betalningsmetod, blir de ombedda att slutföra betalningen i VIpps - precis som vid betalning med VIPPS på annat håll.

top-navigate-icon.png