Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

På www.ambient-lounge.no är vi skyldiga att skydda och respektera din integritet. Vi arbetar hårt för att följa integritetsreglerna som alltid är tillämpliga. Samtidigt är delar av förordningarna öppna för tolkningar och "bästa sätt" att följa förordningarna är inte tillräckligt tydliga från och med juni 2018

När samlar vi in ​​information om dig?

Det mesta av det vi har av data om dig är data du ger oss själv när du använder vår webbplats, t.ex. när du handlar, kontakta oss om produkter och tjänster via e -post, kontaktformulär, fax, telefon eller chatt.

Vilken typ av information samlas in?

Den personliga informationen vi samlar in är de uppgifter du anger själv när du kontaktar oss. Det kan inkludera namn, e -postadress, adress, telefon och mer. Om du tillhandahåller annan information till oss när du kommunicerar med oss ​​kan dessa också lagras.

Hur används din information?

Vi använder informationen för att ha en affärsrelation med dig som kund:

Om du är en befintlig kund använder vi informationen för att ge dig support eller erbjuda dig andra relevanta produkter och tjänster
Om du är en möjlig kund använder vi information för att kommunicera med dig ytterligare om våra produkter och tjänster
Om begäran gäller något annat kommer vi att använda informationen för att svara på din begäran

Lagring av information

Vi är juridiskt skyldiga att lagra vissa typer av information för att uppfylla våra lagstadgade skyldigheter (t.ex. i förhållande till redovisning). Vi kommer att hålla din personliga information i våra system så länge det är nödvändigt för relevant aktivitet, eller så länge det anges i ett relevant kontrakt du har med oss.

Vem har tillgång till din information?

Våra anställda har tillgång till informationen. Vi säljer eller hyr inte din information till en tredje part.

Hur du kan komma åt och uppdatera din information

Noggrannheten i din information är viktig för oss. Vill du ha kompletterande information om all information vi har lagrat om dig, skicka oss ett e -postmeddelande hei@ambient-lounge.no Eventuellt skicka oss e -post till vår fysiska adress. Alternativt kan du ringa oss. Du har rätt att begära en kopia av informationen www.ambient-lounge.no Har lagrat om dig.

Säkerhetsregler för att skydda din information

När du ger oss personlig information vidtar vi åtgärder för att säkerställa att den behandlas säkert. När vi får din information gör vi vårt yttersta för att säkra informationen i våra system.

Bearbetningsansvarig och databehandling

www.ambient-lounge.no ansvarar för att behandla personuppgifter som behandlas i samband med användningen av vår webbplats. Det faktum att vi ansvarar för behandling innebär att det är www.ambient-lounge.no som är ansvariga och skyldigheter enligt lagen om personuppgifter. Databehandlingsavtalet kommer att reglera hur dataprocessorn kan behandla data som dataprocessorer har tillgång till. I allmänhet reglerar ett sådant avtal att dataprocessorn endast kan behandla den personliga informationen på www.ambient-lounge.NO: s räkning och endast för tydligt definierade syften.

Tredjepartsverktyg

Vi använder följande tredje Party -verktyg på vår webbplats:

Mailchimp
Shopping - Förlagssystemet som kör webbplatsen
Google Analytics - Webbplatsmätning, här har vi aktiverat anonymiseringsfunktionen
Google Tag Manager - Hantera taggar och skript
Facebook - hantera Facebook -kampanjer

I vissa fall måste vi skicka din information till våra tredje Party -verktyg, men bara för att slutföra uppgifter och erbjuda tjänster till dig för våra räkning - och vi skickar bara den information som behövs.

Användningen av "kakor"

Precis som många andra webbplatser använder www.ambient-lounge.No också sina webbplatskakor. En cookie är en liten textfil lagrad på din enhet på webbplatser du besöker. De samlar in data om dina surfvanor, men identifierar dig inte som en individ. Detta hjälper oss att förbättra vår webbplats och visa relevant marknadsföring. Om du inte vill acceptera vår användning av cookies kan du ta bort kakorna som lagras på din dator via din webbläsare. Detta kan innebära att tjänsterna på vår webbplats inte fungerar optimalt.

16 år eller yngre

Vi är extra bekymrade över att skydda integriteten för barn i åldern 16 eller yngre. Om du är 16 år eller yngre, kontakta föräldrar / vårdnadshavare i förväg innan du ger oss personlig information. Som nämnts initialt kan vi ändra dessa regler då och då. Nuvarande lagar och integritetspraxis förändras över tid. Håll därför uppdaterad regelbundet på våra integritetsregler för att säkerställa att du är nöjd med eventuella ändringar som har gjorts. Genom att använda vår webbplats samtycker du till dessa regler. Eventuella frågor kan skickas till hei@ambientlounge.no eller skicka oss e -post till vår fysiska adress. Alternativt kan du ringa oss.

 

top-navigate-icon.png