Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Vid omgivande lounge tar vi säkerhet på allvar. Våra SACCO-väskor och material har testats för att godkännas av de säkerhetskoder som används i norska och internationella standarder. Vi arbetar för Safe Sacco väskor för både barn och djur så att du kan luta dig tillbaka och oroa dig inte för en enda liten sak.

Vänligen läs Saccoscup-säkerheten nedan:

Vad är säkerhetslåsning zip?

En säkerhetslåsning Zip är en blixtlås som väldigt få barn kan öppna. Vi vill att barnen är helt säkra, och på något sätt komma in i saccoscup, och det är bara varför vi följer de normer som Norge, USA, och den internationella marknaden har fastställt för denna säkerhet.

Ambient Lounge ® Dess saccosacker använder YKK-zipparna, som är bland branschens bästa, för att förhindra att barnen går med i Isopor-pärlorna. FUNNELWEB-systemet tillåter också att fylla utan spill - och saccoscups kan också stänga en andra gång inuti för extra säkerhet, vilket gör det omgivande loungen sina Sacco väskor till världens säkraste.

Öppna Ambient Lounge ® Dess säkerhets zip

Använd ett pappersklipp eller liknande objekt för att öppna blixtlåset genom att lägga till det här under låset och lyfta upp påsen uppåt. När låset öppnas drar du zip fram och tillbaka för att öppna och stänga. För barnsäkerhet, se till att pappersklämmorna tas bort när du stänger och lämnar saccoscup.

Säkerhetssida-bild

VARNING:

Små polystyrenpärlor kan vara farliga för små barn om att svälja eller andas in. Detta kan leda till kvävning eller block luftvägar.

 

top-navigate-icon.png