katt elsket verden rundt.

Pawbandens gömställe

Bekväm och varm för punkten. Finns i hoodie och klassisk kattbädd

Våra katter älskar att hitta säkra och mysiga platser. Detta är beläget i deras instinkt. Paw Bands Hideaway från omgivande lounge gör det möjligt för din katt, båda njuter och ser väldigt tufft ut!

Heisann Pus - Tvätta är inte ett problem!

Fatet är avtagbart och kan tvättas

Rena sängar för rena katter. Köp en ersättningsbädd för att skydda din katt från loppor och väggen är lätt att rengöra. Bartroke är avtagbar och kan tvättas!

Bli mästare i cuddling

Bättre sömn än någonsin tidigare

Om det var olympiska spelen i cuddling ... skulle din katt ta guld. Du som ägaren kommer att uppleva oändlig lycka, liksom lite svartsjuka, där du ser katten för att njuta av den nya kattbädden.

Ett hem för din katt

Perfekt integritet

Sängar inslagna i lyxig päls och sjunker på toppen av täcken är bara de bästa.

Cat emerging from bed Cat emerging from bed

Hemligheten till "det bästa"

Under de många lagen

Denna kattbädd har finjusterats till varje detalj av en djurexpert så att det kommer att ge katterna den ultimata nattens sömn. Det här är de hemliga katterna och deras ägare över hela världen var nöjda med. Vad är den här hemligheten som ger katterna bästa möjliga sömn? Se den hemliga strukturen i videon nedan!

Smartvent ™ Ventilationssystem

Packa din katt i molnen

Den mest attraktiva punkten i kattbädden är den komfort som premiumpärlor lindrar den runda kroppen. En avslappnad form enligt kattens kroppsform. Smartvent ™ -systemet, i kombination med ett tjockt och lyxigt kapplock, får katterna att klämma ut luften försiktigt när de bosätter sig för att uppnå den ultimata sömnkomforten.

Förlängd säng

Var att spendera mest tid i ditt liv.

Robusta kattbäddar kräver inte frekventa ersättningar. Sängar som varar i flera år kan vara en fristad för katter. Många sällskapsdjur uppskattar fortfarande bra design och enastående funktionalitet efter fem år.

202020212022202320242025202620272028
Clock graphic Clock effect hour hand Clock effect min hand Clock effect second hand

Chlother du fast i den här överraskningen!

Kattbädden är klor och bitsäker

När katterna har långa klor är det ofta de möbler som går utöver. Då är det ofta soffan och stolarna som är offer först. Klormärkena är tråkiga att ha. Om du lämnar katten klamrar du på en kattbädd från den omgivande loungen, hittar ett enda märke det inte!

Surprised kitty Surprised kitty
Visste du?

Fakta om katterna

Om dina katter kunde prata ...

Nyckfulla katter kommer också att monopolisera

Ägare runt om i världen kommer också att dela sina favoritrum varje dag via sociala medier. Se de omgivande användarnas verkliga röst.

Omfamna i hög komfort

Lättvikt i vikt och praktisk

Ljus och varm samtidigt. Ett tips är att placera kattbädden vid fönstret, för extra bra utsikt över katten. De kommer att ligga där hela dagen ... tills du kommer hem från jobbet!

Cat sleeping in dawning bed Cat sleeping in sunny bed

BYKATTENSFAVORITE BED

Mollys historia kan vara din ...

Katterna är vår familj. Titta på videon nedan och lär dig vad en bra kattbädd betyder för din tassbas!

Köp till dina katter

Livslång komfort väntar

Du kan inte sätta en prislapp på kattens välbefinnande ... men när du ser de söta krabborna sträcker sig och gäspar, värmer det varje hjärta. (För att inte glömma att du äntligen äntligen får tillbaka din egen soffa och säng).

Hoodie katt säng

L:65 cm  B:50 cm  H:15-50 cm

1.777, - kr

Till modellen
Kattplatta

L:64 cm  B:47 cm  H:15 cm

1.577, - kr

Till modellen

Vill du köpa för människor?

Inte bara för hunden - vi säljer till ägaren också!

Låt inte djuren ha det roliga ... Ambient Lounge har ett bra utbud av möbler inomhus och utomhus. Höj atmosfären i ditt hem idag!

top-navigate-icon.png