Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Garanti

Vår 12-månaders garanti täcker alla defekter som är relaterade till material eller fel i produktionen.
Garantin täcker inte tårar, fläckar eller andra skador som tillämpas på grund av användning (Detta gäller inte djurbäddar, eftersom vi erbjuder en garanti på upp till 12 månader för dessa. Detta inkluderar bland annat lite skador).

Hundbäddar

I osannolikt fall där hundbädden slits i bitar, av till exempel stora hundar med skarpa tänder, erbjuder vi flera lösningar som vi tror är bra för båda parter:

Rabatt - Många hundar är glada i sina sängar, och även om det finns en liten rift på sidan, kan det till exempel vara rätt att hålla sängen. Om du väljer det här alternativet, kommer vi att ge dig en rabatt i gengäld.

Reparera + rabatt - Vid skada på hundbädden kommer det i de flesta fall att vara tillräckligt med en liten reparation. Om du väljer att göra det själv, kan vi skicka reparationssatser till din adress. Det är förstås gratis och du får också en rabatt.

Återbetalning - Om du vill att pengarna återbetalas, kommer vi naturligtvis att respektera den garanti vi har gett dig. I det här fallet skickar du sängen till oss, och så snart vi fick bekräftelse från posten, överförs pengarna.

Ny pälsskydd - Om det skulle visa sig att endast pälsdäcket var skadat av hunden, rekommenderar vi bara att ersätta det här. Då behöver du inte skicka in hela sängen. Ny kapplock Vi skickar till dig helt fri som en del av garantin.

Rättegångspolitik

Vi erbjuder en kvalitetsprodukt och vill ha vår garanti för att bevisa det här. Samtidigt finns det enskilda hundar som lyckas skapa tårar och skador på våra hållbara sängar, om och om igen. Om skadan kommer regelbundet, ber vi att dessa ägare inte använder garantin flera gånger. Det finns många bra lösningar som vi kan hjälpa dig med. Låt oss ta en chatt och anlända till en bra lösning för båda parter!

 

Returpolicy

Som en värderad kund vill vi att du ska känna dig bekväm och säker på ditt köp. Vi är övertygade om att du kommer att räkna våra Sacco väskor som världens bästa, men om det finns några problem som är relaterade till din beställning, erbjuder vi 14 dagar tillbaka garanti.

Om du inte är nöjd med din beställning inom 14 dagar efter slutköp, är du rätt på återbetalningen för kostnaden för produkterna (inte inklusive fraktkostnader) som sanna produkter inte har använts. Oavsett grunden för avkastning faller returkostnaderna alltid på kunden. När det gäller hundbädden kan en extra avgift på 250, - KR uppstå vid den önskade tvätten av returbäddar. Produkter som köpts via vår hemsida kan returneras för full återbetalning enligt vår returpolicy, så länge du har kontaktat oss inom 14 dagar efter inköpet och att produkterna skickas i ett tillstånd som gör det möjligt att sälja dem igen. Observera att vi inte återbetalar kostnader i samband med att du betalat om du inte har skickat fel produkt eller produkt med fel. Observera också att vi kontrollerar varje returprodukt, och om vi tror att felet är självtillförd, kommer kostnaden för produkten inte att återbetalas.

Om du tror att produkten har ett misstag, vänligen kontakta oss omedelbart för ett samtal. Bilder är en mycket bra hjälp om du kan ge oss det här.

top-navigate-icon.png