Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Garanti

Vår garanti täcker alla defekter relaterade till material eller produktionsfel under en period av 5 år, i enlighet med norsk lag. Garantin täcker inte tårar, fläckar eller andra skador som orsakas på grund av användning (detta gäller inte djurbäddar, eftersom vi erbjuder en garanti på upp till 12 månader för dessa. Detta inkluderar bitskador).

Hundsäng

I osannolika fall där hundbädden ska vara antingen lite trasig eller slits i bitar, till exempel stora hundar med skarpa tänder, erbjuder vi flera lösningar som vi tror är bra för båda parter:

Rabatt - Många hundar är glada i sina sängar, och även om det till exempel finns en liten tår på sidan, kan det vara lika enkelt att hålla sängen. Om du väljer det här alternativet ger vi dig en rabatt i gengäld.

Reparationssats + rabatt - I de flesta fall räcker det att räcka med en liten reparation. Om du väljer att göra detta själv kan vi skicka ett användarvänligt reparationssats till din adress. Naturligtvis är det gratis och du får också rabatt.

Reparation + rabatt - I vissa speciella fall med mer komplicerad förödelse av hundbädden kan våra sömmerska göra reparationsjobbet för dig på kort tid. Oroa dig inte för några utgifter - vi kommer att täcka både retur-, reparations- och leveranskostnader.

Nytt pälsskydd och bas - Om skadan är för stor och inte kan repareras på någon av hundbäddarna rekommenderar vi att du bara ersätter detta. Då behöver du inte skicka in hela sängen. Nytt pälsskydd eller bas som vi skickar till dig helt gratis som en del av garantin. Vi tenderar att skicka en extra del innan vi erbjuder antingen en rabatt eller återbetalning.

Återbetalning - Om du tror att din hund kommer att förstöra den ersatta sängen också och hellre vill att pengarna ska återbetalas, bör vi naturligtvis respektera den garanti vi har gett dig och återbetalning 85% av hundbäddens kostnad (vi drar bara av 15% avgift för produktion, förpackning och paketbehandling av returnerade varor). I ett sådant fall returnerar du sängen till oss, och så snart vi har fått den i lager överförs pengarna till ditt konto. Baserat på vår internationella returpolicy är det kundens ansvar och skyldighet att skicka tillbaka varorna till vårt lager för återbetalning.Öppna köp

Vi erbjuder också ett öppet köp under de första 30 dagarna, så du kan se om hunden kommer att gilla sängen eller inte. Om din hund mot alla antaganden fortfarande föredrar sin gamla hundsäng istället för omgivande lounge hundsäng, kommer vi att få tillbaka återkomsten
Hundbädden och återbetalar dig 100% av kostnaderna. Sängen måste då vara utan skador, fläckar, hår, lukt, märken eller andra faktorer som förhindrar att sängen säljs igen.Rättspolitik
Om vi ​​misstänker ett missbruk av vår garanti (avsiktlig skada, avkastning av produkten i slutet av garantiperioden, annan etiskt orättvis praxis), förbehåller vi oss rätten att inte tillhandahålla tjänst.

Vi erbjuder en kvalitetsprodukt och vill att vår garanti ska bevisa detta. Samtidigt finns det enkla hundar som lyckas göra tårar och skador på våra hållbara sängar, om och om igen. Om skadorna dyker upp regelbundet ber vi dessa ägare att inte använda garantin flera gånger. Det finns många bra lösningar som vi kan hjälpa dig med. Låt oss prata och komma med en bra lösning för båda parter!


Returpolicy

Som en värderad kund vill vi att du känner dig bekväm och säker på ditt köp. Vi är säkra på att du vill räkna våra SACCO -väskor som världens bästa, men om det finns några problem relaterade till din beställning, erbjuder vi 14 dagar pengarna tillbaka -garantin.

Om du inte är nöjd med din beställning inom 14 dagar efter avslutad köp, har du rätt till återbetalning för kostnaden för produkterna (inklusive fraktkostnader) såvida inte produkterna har använts. Oavsett grunden för avkastning faller avkastningskostnaderna alltid på kunden. När det gäller hundbäddar kan en extra kostnad för Nok 350 uppstå när den nödvändiga tvätten av returnerade sängar. Produkter som köps via vår webbplats kan returneras för full återbetalning enligt vår returpolicy, så länge du har kontaktat oss inom 14 dagar efter köpet och att produkterna skickas i ett villkor som gör att de kan sälja dem. Observera att vi inte återbetalar kostnader relaterade till publicering som du betalade, såvida vi inte har skickat fel produkt eller en produkt med fel. Observera också att vi kontrollerar var och en returnerad produkt, och om vi tror att felet är självförstärkt, kommer kostnaden för produkten inte att återbetalas. Återbetalningen överförs till den ursprungliga köparen.

Om du tror att produkten har ett fel, kontakta oss omedelbart för ett samtal. Bilder är en mycket bra hjälp om du kan ge oss detta.

Senast uppdaterad 14 juli 2022.
top-navigate-icon.png