Go toLogge inn Go toRegistrer deg
Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Ditt varumärke kan nu kännas och inte bara ses ...

Ambient Lounge innovativa fåtöljer av hög kvalitet utgör en fördel för reklam och hjälper till att få varumärket att sticka ut. Varför betalar jag för att få min logotyp på Ambient Lounge-objekt? Det skulle vara en indirekt reklam för mitt företag. "Era ledare kommer att fråga.

Din annons har en mycket bättre inverkan när din publik sitter på en fåtölj med din företagslogotyp som interagerar med den trevliga känslan den möter. Genom att trycka på materialet kombineras logotypen med omgivningen. Salongsstolar bidrar till att skapa ett gott intryck av det företag du representerar. Utöver detta kan du föreställa dig hur lätt det skulle vara i slutet av kampanjens tomma getter och sedan spara dem enkelt för en framtida kampanj.

vad vi kan erbjuda

Vi kan ta emot beställningar i mängder om 10 till 10 000 fåtöljer. Vi har redan ett fantastiskt utbud av färger och material som är redo att ta emot din broderade eller tryckta logotyp, begränsad endast av fantasi ... och budget. Vi kan erbjuda annat material eller färdiga varor om beställningen är tillräckligt stor. Du kan vara säker på att vår globala expertis kommer att stiga till den nivå av förväntan och du kommer att få något rätt för ditt evenemang oavsett om det körs i ett showroom, det är en utomhusfestival eller bara en marknadsföringskampanj.

Company details

Kontakttop-navigate-icon.png