Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Hos Ambient Lounge tar vi säkerhet på allvar. Våra saccosäckar och material är testade för att bli godkända av säkerhetskoderna som används inom norska och internationella standarder. Vi arbetar för säkra saccosäckar för både barn och djur, så att du kan luta dig tillbaka och inte oroa dig för en enda liten sak.

Vänligen läs om saccosäck säkerhet nedan:

Vad är Safety Locking Zip?

En Safety Locking Zip är en dragkedja som väldigt få barn kan öppna. Vi vill att barnen ska vara helt säkra, och på inget sätt komma in i saccosäcken, och det är just därför vi följer standarderna som Sverige, USA, och den internationella marknaden har satt för denna säkerhet.

Ambient Lounge ® sina saccosäckar använder YKK dragkedjor, som är bland branschens bästa, för att förhindra att barnen kommer in till isoporkulorna. Funnelweb system tillåter dessutom FYLLNING utan spill – och saccosäcken kan också stängas en andra gång på insidan för extra säkerhet, vilket gör Ambient Lounge sina saccosäckar till Världens Säkraste.

Öppna Ambient Lounge ® sin Safety Zip

Vänligen använd ett gem eller liknande föremål för att öppna dragkedjan genom att lägga detta under låset och lyfta säcken upp. Så snart låset är öppnat kan du dra dragkedjan fram och tillbaka för att öppna och stänga. För barnens säkerhet, vänligen försäkra dig om att gemet är borttaget när du stänger och lämnar saccosäcken.

safety-page-image

VARNING:

SMÅ ISOPORKULOR KAN VARA FARLIGA FÖR SMÅ BARN OM DE SVÄLJS ELLER ANDAS IN. DETTA KAN RESULTERA I KVÄVNING ELLER BLOCKERA LUFTVÄGAR.

 

top-navigate-icon.png