Go toLogge inn Go toRegistrer deg
Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Följande är våra användarvillkor för användningen av sidan. Villkor kan ändras, raderas eller läggas till när som helst. Som kund är du bunden av dessa villkor, förhållanden och / eller ändringar. Vi arbetar ständigt för att perfekta våra produkter och hemsida, och därför vill vi ha feedback och förslag. Vi har utvecklat denna sekretesspolicy eftersom vi vill att du ska känna dig trygg över din integritet och din säkerhet om personlig information.

Vi är engagerade i att skydda din säkerhet

Den här sidan och dess innehåll visas som det är, och inga garantier för någon typ, inklusive men inte begränsat till garantier i samband med sidan själva, betalningslösningar och liknande. Ambient-lounge.no ger inga garantier för att sidan inte har fel, virus eller andra skadliga komponenter.

Pris och tillgänglighet kan ändras utan meddelanden

Genom att använda den här sidan gör du det fulla ansvaret för alla kostnader relaterade till reparation av utrustning som har använts för att köra den här webbplatsen och ge dig möjlighet att använda webbplatsen. Inga agenter, inklusive men inte begränsat till, chefer, styrelseledamöter eller anställda, kommer att ansvara för någon form av skada som är relaterad till din användning av denna webbplats.

Användning av personlig information

Vid den omgivande loungen respekterar vi rätten till privata e-postkonton, och vi lagrar dina e-postkonton så säkra som alla andra delar av din personliga information på Ambient-lounge.no. Vi skickar inte dig oönskade e-postmeddelanden eller skräppost, och din information kommer inte att skickas till andra organisationer utanför Ambient Lounge utan din fullständiga acceptans. Ändå kommer vi till exempel att använda e-postmeddelandet för att påminna de beställningar som inte är färdiga. Vi kommer också att använda e-postmeddelandet för att påminna dig om uppdateringar och nyheter på vår webbplats. Om du inte vill bli informerad om detta, anmäl dig till nyhetsbrevet med länken längst ner på alla e-postmeddelanden.

Säkerhet

Ambient Lounge är inte en bank, och därför använder vi Moneris för alla online-betalningar.

Utomstående

Tredje part på nätet som du kan trycka på länkar via ambient-lounge.no är inte täckta av vår sekretesspolicy, så vi ber dig vara försiktig när du ger dig en personlig information online. Ambient Lounge tar inget ansvar för dessa sidor.

Upphovsrätt och varumärke

I) Om inte annat anges, är text, illustrationer, mönster och fotografier på denna webbplats skyddad av upphovsrätt i Norge och internationella upphovsrättslagar.
ii) Du kan bara läsa, skriva ut och ladda ner innehåll för privat bruk.
iii) Du kan skicka en länk till den här sidan från någon annan webbutik eller annan webbplats, men inte (om det inte klart accepteras av oss skriftligen) på något sätt ge intrycket att vi är associerade med eller har accepterat en sådan webbplats.
iv) Du kan inte kommersialisera eller kopiera innehållet utan vårt tillstånd.
v) Användning av denna sida ingår enligt våra användarvillkor.

top-navigate-icon.png