Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

leveringFörst och främst vill vi välkomna dig och vi vill göra leveransen så enkel och effektiv som möjligt för dig.

SÄCKSTOL ÖVERDRAG + SÄCKSTOL FYLLNINGSMATERIAL (Funnelweb System)

Vårt leveransalternativ säkerställer dig en transparent och gratis frakt för hela din beställning.

Det tar i genomsnitt 5-12 arbetsdagar att leverera produkter till våra kunder. När leveransen skickas via Postnord eller Postens Norgespakke kommer du att få ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer, så att du kan följa framstegen i leveransen. Vi erbjuder också lokal leverans genom vår egen eller tredje parts leveranstjänst.

Leveransmetoden avgör hur du tar emot produkten. Överdraget och fyllningsmaterialet skickas vanligtvis var för sig. Med Funnelweb System till hjälp är det dock enkelt att sjunka ned i komplett komfort efter en snabb påfyllning av säckstolen. Detta system låter dig fylla stolen till din föredragna nivå. För frågor relaterade till fyllningen, tveka inte att kontakta oss eller att besöka vår informationssida om fyllning. Du kommer ofta att få tillräckligt med pärlor för att fylla din säckstol till randen, och ofta kommer du också att ha lite extra kvar efter detta.

Om vi väljer lokal leverans genom vår egen eller tredje parts tjänst, kommer produkten att levereras färdigfylld. Då kommer sittsäcken vara klar för användning direkt ur paketet, och du slipper besväret med ytterligare uppackning och hantering av extra emballage. Säckstolen kommer redo för avslappning, och du kan placera den där det passar i hemmet.

Om du vill kontakta oss angående din beställning, vänligen använd e-postadressen kundeservice@ambient-lounge.no och ange ditt ordernummer, eller ring oss på +47 403 34 453

Det är fyra punkter som är viktiga:

1. Om du beställer från ett land utanför Norge, så är du ansvarig för importskatter och andra kostnader kopplade till frakt över landsgränser. Detta är ditt ansvar och inte Ambient Lounge Norges. 
2. Du bör försäkra dig om att du kan vara tillgänglig vid den specificerade adressen när produkten levereras. Detta kan vara hemadress eller jobbadress till exempel. Posten kommer att kontakta dig för att ordna leveransen. 
3. För expressleveranser eller speciella behov, vänligen ring oss så hjälper vi dig gärna och bistår dina behov. Tilläggskostnader för 24-48 timmars service kan förekomma. 
4. Om du överväger att returnera en produkt, vänligen läs vår returpolicy, kontakta oss så att vi kan ge dig den korrekta returadressen för produkten.

top-navigate-icon.png