Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Låt din hund sväva på molnen

Finns i S, M, L och XL i flera variationer

Din hund kan ligga, sjunka in och drömma bort. Låt din hund sväva på molnen!

Hygien på en ny nivå

Tvättbar topp med dragkedja

Pälsöverdelen är inte bara otroligt bekväm för din hund, utan också praktisk för dig. Med en enkel dragkedja är den lätt att ta av och tvätta i maskin. Detta bidrar till en fräschare och mer hygienisk miljö för din fyrbenta vän, och ser till att sängen alltid är ren och inbjudande.

Himmelsk utanför och inuti

Vattentät för användning utomhus

Oavsett var din hund föredrar att sova, kommer denna hundsäng att ordna fallet. Även i regn och hagel, eller stark sol, håller denna lyxiga hundbädd form och färger.

Byggd för 30+ hundår

Hundsäng för stora delar av livet

Med korrekt underhåll och kärlek varar dessa hundbäddar i flera år framöver. Många ägare rapporterar att hundbäddarna fortfarande fungerar bra efter 5 (mänskliga) år.

2019202020212022202320242025202620272028
Clock graphic Clock effect hour hand Clock effect min hand Clock effect second hand

🛡 Riskfri shopping

Tuffa och hållbara material

Vår hundsäng har en tuff och konstant bas som tål extremt mycket. Trots lyx och komfort är materialen som ingår mycket hållbara och stadiga och tål grov behandling.
Hundbäddar kommer med 12 månaders bitförsäkring och 30 dagar öppet köp. På detta sätt blir ditt köp nästan riskfritt. Köp din nya hundsäng, vet säkert att du är täckt om skador på sängen eller andra evenemang ska täckas. Vi är här för att se till att du är så lycklig som möjligt!

Hålla varm. Och kylan

Håller värmen på vintern och kylan på sommaren

Extrema temperaturförändringar håller inte dina hundar vakna på natten med denna hundsäng. Det ger tekniken i din nya hundsäng!

⭐⭐⭐⭐⭐

«💕Den enda nackdelen är att hunden vägrar att komma ut ur den sängen igen 🤣 " - Heidi Ø.

Om hundarna kunde prata ... skulle de dela sin glädje

För att göra dig ännu mer säker på att du väljer rätt sak för din hund, känn dig fri att titta på vad våra kunder tycker om Hundbäddarna från Ambient Lounge. Här får du ärliga åsikter om våra produkter och kan se vad andra gillar om Sängarna designade för människans bästa vän.

Din bästa vän förtjänar utmärkt komfort!

Den unika tekniken och förstklassens textilier ger din hund vad den förtjänar.

Smartvent ™ ventilationssystem

Linda in din hund i molnen

SmartVent ™ -systemet, i kombination med ett tjockt och lyxigt pälsskydd, gör det möjligt för hundarna att pressa ut luften försiktigt när de nöjer sig med att uppnå den ultimata sovkomforten.

Storlek på hundbädd

Vilken storlek ska jag köpa till min hund?

Du kan inte sätta en prislapp på din hunds lycka. Men när du ser att deras söta ansikten tycker om sig i en hundsäng kan du bara inte hjälpa det. Dessutom är chanserna äntligen höga att du kan få din egen soffa och säng tillbaka!

Gratis frakt över hela landet!

Klikk på størrelsene nedenfor for å se modellene

STØRSTE PÅ MARKEDET!

Vill du köpa för människor?

Inte bara för hunden - vi säljer också till ägaren!

Låt inte djuren ha det roliga ... Ambient Lounge har ett bra urval av möbler inomhus och utomhus. Höj atmosfären i ditt hem idag!

top-navigate-icon.png