Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Butterfly soffa Sacco väska för utomhusbruk

Butterfly soffa Blackrock (Sunbrella)

För bättre avkoppling är den mångsidiga designpärlorna i Butterfly-soffan utomhusmöbler en "spelväxlare" när det gäller tröst ...

Fascinerande varelser dessa fjärilar. Visste du att de har fyra olika stadier i sin livscykel? Var och en av dessa har sitt eget syfte. Fjärilar är också mestadels polymorfer, vilket innebär att de har möjlighet att ta många former.

Vi vet inte säkert om det var detta som var i åtanke till designer av omgivande lounger Butterfly Sofa Sacco VäskorMen det var det vi kände första gången vi försökte dem. Som en av fjärilen fyra steg kan dessa möbler bifoga dig som en kokong. Och som deras polymorfism, men sitter, curl detsamma, slappna av, lägg till dina fötter höga och om du är tillräckligt liten kan du göra allt som utsetts med vad du vill ha.

Stabil men mysig, dessa utemöbler (som du aldrig visade dig kom att spendera så mycket inomhus) är gjord för oss som älskar både inomhus och utomhus. De har saker som enkelt flyttar mellan loungen, balkongen och terrassen som om de var en. Medan moderna möbler ofta är stora och tunga, gjorde de omgivande lounges Butterfly Sofa-serien snygga föremål som lätt kan flyttas mellan de olika platserna utan att behöva spänna dig.

Gör det redo att resa ut ur staden och till stugan på berget medan du laddar din bil för dig. Den här gången är det inte tillräckligt med skidåkning och ullunderkläder, vi tar också Fjärilsstolen. När vi äntligen marknadsför det kan det läggas fram på terrassen. Här kan vi njuta av en snabb lunch och lite kakao. Eller kanske ett rött vinglas framför eldstaden på kvällen.

Butterfly soffa utomhus (sunbrella)

Slappna av det maximala av med fotpoolen Vinge ottomanHelt med avtagbar kudde i minnesskum, vilket är mycket bekvämt för dina fötter efter en lång dag i skidspåret.

Har vi kan grilla korv och äta apelsiner. Njut av avkopplande kvällar med en bra bok eller stickning efter en lång dag på berget. Endast din fantasi sätter gränser. Tillverkad av slitstarkt, supermjuk tyg med vadderad vävning gör det moderna fjärilshuset snabbt blir din favorit. Täckt av Sunbrella - En marknadsledande inom inomhus och utomhus och klädsel, tillåter möblerna att motstå solen och behålla färgen medan du har UV-skydd och är resistent mot vatten, klor, salt och mögel. Det andningsbara ämnet förhindrar kondens.

Butterfly soffa utomhus (sunbrella) 4
Butterfly soffa utomhus (sunbrella) 5

Tillgänglig i Crimson vibe , Mudhoney dune, Limes spa och Svart sten (Den senare är vävnad med två djupa färger, kol med individuell tygpanel och subtila konturerade rör). Här är ett alternativ för dig oavsett din individuella stil. För dem som vill spendera lite mindre pengar finns det ett antal färger i UV-kvalitet AA + tyg och förstklassiga möbler till ett lite billigare pris. De som letar efter möbler speciellt för inomhusbruk bör inte se längre ut än dessa Fjäril inomhus stolar Är täckt med ett kommersiellt tyg som ofta finns i kaféer, i hotelllaboratorier och biografer.

Inte tillräckligt med utrymme? Ottoman ensam ger din balkong ett extra bra uttryck. Eftersom det är så lätt att flytta passerar det perfekt för att ta med på picknick, utomhus biografer, festivaler och poolside. Glöm picniques, plaststolar eller att sitta på marken.

För att slutföra den perfekta drömuppsättningen blev Versa bord tagit fram.

Bordet är pricken över i en för utemöbler. Med den 5 mm tjocka akrylbordsplattan har det aldrig sett bättre ut med en flaska bubblor och fingermat som pryder det. Bordet är också tillgängligt i Black Rock Sunbrella Fabric, som lätt kan kombineras med brev Mudhoney dune eller Silverlinje-Toner.

Oavsett om du behöver en plats att arbeta med din bärbara dator, kommer du att njuta av solen på eftermiddagen, ta en paus i vardagen med dina nära och kära eller underhåller

Vänner med en liten fest - Ambient Lounge utemöbler Finns det för dig. Här får du oemotståndlig komfort, design medveten utseende och variation som passar alla livsstil.

Butterfly soffa utomhus (sunbrella) 6
Butterfly soffa utomhus (sunbrella) 7
Butterfly soffa utomhus (sunbrella) 8
Butterfly soffa utomhus (sunbrella) 9
Butterfly soffa utomhus (sunbrella) 10
Butterfly soffa utomhus (sunbrella) 11
Butterfly soffa utomhus (sunbrella) 12

Källa

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer måste godkännas av administratören

top-navigate-icon.png